Rugflager med fennikel
45 min

Rugflager med fennikel

En fiberrig morgenmad med en sødlig smag af fennikelfrø.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Rugflager med fennikel

En fiberrig morgenmad med en sødlig smag af fennikelfrø.

Antal portioner
  • 175 g rugflager
  • 3 tsk knuste fennikelfrø
  • 2 spsk flydende honning
  • 100 g gule rosiner

Fremgangsmåde:

Vend rugflager og fennikel godt sammen i en lille bradepande med bagepapir. Dryp honningen over og rist blandingen midt i ovnen - rør af og til. Tag rugflagerne ud og vend rosinerne i. Lad rugflager med fennikel køle af på bagepapir på en bagerist.

Drys det på det syrnede produkt og server friske hindbær til.

Bagetid

Ca. ½ time ved 175°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 7140 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 79 %
  • Fedt: 6 %
Print