Rugflager med fennikel

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

En fiberrig morgenmad med en sødlig smag af fennikelfrø.

Ingredienser

Antal portioner

  • 175 g rugflager
  • 3 tsk knuste fennikelfrø
  • 2 spsk flydende honning
  • 100 g gule rosiner

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend rugflager og fennikel godt sammen i en lille bradepande med bagepapir. Dryp honningen over og rist blandingen midt i ovnen - rør af og til. Tag rugflagerne ud og vend rosinerne i. Lad rugflager med fennikel køle af på bagepapir på en bagerist.

Drys det på det syrnede produkt og server friske hindbær til.

Bagetid

Ca. ½ time ved 175°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7140 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 79 %
  • Fedt: 6 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: