Rugflager med fennikel

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

En fiberrig morgenmad med en sødlig smag af fennikelfrø.

Ingredienser

Antal portioner

  • 175 g rugflager
  • 3 tsk knuste fennikelfrø
  • 2 spsk flydende honning
  • 100 g gule rosiner

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend rugflager og fennikel godt sammen i en lille bradepande med bagepapir. Dryp honningen over og rist blandingen midt i ovnen - rør af og til. Tag rugflagerne ud og vend rosinerne i. Lad rugflager med fennikel køle af på bagepapir på en bagerist.

Drys det på det syrnede produkt og server friske hindbær til.

Bagetid

Ca. ½ time ved 175°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7140 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 79 %
  • Fedt: 6 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: