Rugflager med fennikel

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

En fiberrig morgenmad med en sødlig smag af fennikelfrø.

Ingredienser

Antal portioner
  • 175 g rugflager
  • 3 tsk knuste fennikelfrø
  • 2 spsk flydende honning
  • 100 g gule rosiner

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend rugflager og fennikel godt sammen i en lille bradepande med bagepapir. Dryp honningen over og rist blandingen midt i ovnen - rør af og til. Tag rugflagerne ud og vend rosinerne i. Lad rugflager med fennikel køle af på bagepapir på en bagerist.

Drys det på det syrnede produkt og server friske hindbær til.

Bagetid

Ca. ½ time ved 175°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7140 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 79 %
  • Fedt: 6 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: