Ruller af oksefilet og sellericreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

Den hurtige version af benløse fugle - som da mor lavede dem!

Ingredienser

Antal portioner

Sellericreme

Ruller af oksefilet

Pynt

  • friske oreganoblade

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Sellericreme

Skræl sellerien og skær den i grove tern. Kom vand, fløde og selleritern i en gryde. Kog det ved jævn varme og under låg i ca. 15 min. - eller til sellerien er mør. Tag gryden af varmen og blend selleri og væde med en stavblender til en cremet konsistens. Tilsæt salt og peber og smag cremen til.

Ruller af oksefilet

Del imens de to bøffer på tværs og bank dem til dobbelt størrelse med en kødhammer. Fordel tomater, basilikum, oregano, ost, salt og peber midt på hvert stykke kød. Rul kødstykket sammen så det lukker sig om fyldet. Pak hver rulle ind i to stykker spegeskinke. Lad smørret blive gyldent i en pande og steg rullerne ved jævn varme i 6-8 min. Vend dem af og til. Drys de varme ruller med ost ved serveringen.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,1 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 32 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: