Skinke med rygeostsalat
30 min
•
Med denne lækre opskrift på smørebrødssnitter med skinke med rygeostsalat. Glæd dig til at sætte tænderne i denne danske klassiker.
Ingredienser
Rygeostsalat
|
75 g
Rygeost
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
|
5
Rensede radiser
|
|
|
50 g
Agurk
|
|
|
1
Skrællet gulerod
|
|
|
2 spsk
Klippet purløg
|
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
8 skiver
Pumpernikkel - runde
|
|
|---|---|
|
½ liter
Salat, fx frillice i mindre stykker
|
|
|
8 skiver
Kogt, røget skinke
|
Pynt
|
Friskkværnet peber
|
|
|---|---|
|
Klippet purløg
|
Sådan gør du
Rygeostsalat
Ved serveringen
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
397 kJ / 95 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,8 g |
| Protein: | 6,7 g |
| Fedt: | 4,9 g |
| Kulhydrat: | 6 g |