Safranquinoa

Bedømmelse

(0 vurderinger)

45 min

Safranquinoa serveret med honningsauce, rucola og frisk appelsin.

Ingredienser

Antal portioner
  • 225 g quinoa (ca. 3 dl)
  • 25 g smør
  • ½ tsk knuste safrantråde
  • 6 dl grøntsagsbouillon
  • 1 fennikel i tynde skiver
  • 1 dl rosiner

Honningsauce

  • 1 appelsin i halve fileter
  • ½ liter rucolasalat

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld quinoaen i en sigte og skyl det godt. Lad smørret smelte i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits safranen heri i ca. ½ min. og tilsæt quinoa og bouillon. Kog quinoaen under tætsluttende låg i ca. 15 min. - eller til den er mør. Vend fennikel og rosiner i den varme quinoa.

Honningsauce

Rør imens fraiche sammen med honning og salt. Smag til.

Ved serveringen

Anret den varme quinoablanding på et fad sammen med appelsinstykker og rucolasalat. Server honningsaucen til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,7 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 60 %
  • Fedt: 29 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde:

Vin match

Chardonnay Californien, USA

Safran og sødme fra honning og rosiner trækker vinvalget over på en fadlagret chardonnay fra et varmt område Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til græskar