Rødbedesalat med lunt andebryst
45 min
&format=webp)
Salaten når hele smagspaletten rundt med syrlighed fra blommeeddike, sødme fra rosiner, salt og bitterhed fra blåskimmelosten og umami (den 5. grundsmag) fra andebrystet.

Ingredienser
4 personer
2 Andebryster med skind (ca. 600 g) | |
---|---|
1½ tsk Groft salt |
5 Skrællede rødbeder i stave (ca. 1 kg) | |
---|---|
100 g Mørke rosiner, fx jumbo rosiner (ca. g) | |
1 liter Kogende vand | |
2 spsk Eddike, fx blommeeddike |
1½ liter Renset feldsalat i buketter | |
---|---|
75 g Blåskimmelost - i små tern |
Tilbehør
240 g Landbrød |
---|
Sådan gør du
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8401 kJ / 2008 kcal
Næringsindhold pr. 100g
290 kJ / 69 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 32,9 % | 5,6 g |
Kulhydrat: | 39,9 % | 6,8 g |
Fedt: | 27,2 % | 2,1 g |
Vi respekterer dit nej til cookies.
Du kan ændre dine indstillinger på knappen herunder.
Vi kan desværre ikke vise dig elementer som for eksempel videoer, spil og konkurrencer, fordi cookies er nødvendige for at give dig den fulde brugeroplevelse på arla.dk.
Hvis du vil have den fulde oplevelse, skal du acceptere nedenstående cookies, så siden kan fungere korrekt.