Salat med blå- og hvidskimmelost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

15 min

Blød, sprød og knasende salat med nødder og masser af smagfuld skimmelost.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 spsk rapsolie
  • 4 spsk grofthakkede valnøddekerner
  • 25 g smør
  • 3 skiver franskbrød uden skorpe
  • ½ liter groftrevet icebergsalat
  • 100 g Høng® Klosterkrone i tern

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld olien over valnøddekernerne i en skål. Lad smørret blive gyldent i en pande. Skær brødskiverne i mindre tern. Rist brødternene i ca. 5 min. og læg dem derefter på et stykke køkkenrulle.

Ved serveringen

Læg salaten på 4 portionstallerkener og derpå osteternene. Fordel de marinerede valnøddekerner og brødternene over ost og salat.

Tip

Der kan i stedet for blå- og hvidskimmelost anvendes Danablu 60+.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5610 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,8 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 15 %
  • Fedt: 77 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: