Salat med blå- og hvidskimmelost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

15 min

Blød, sprød og knasende salat med nødder og masser af smagfuld skimmelost.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 spsk rapsolie
  • 4 spsk grofthakkede valnøddekerner
  • 25 g smør
  • 3 skiver franskbrød uden skorpe
  • ½ liter groftrevet icebergsalat
  • 100 g Høng® Klosterkrone i tern

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld olien over valnøddekernerne i en skål. Lad smørret blive gyldent i en pande. Skær brødskiverne i mindre tern. Rist brødternene i ca. 5 min. og læg dem derefter på et stykke køkkenrulle.

Ved serveringen

Læg salaten på 4 portionstallerkener og derpå osteternene. Fordel de marinerede valnøddekerner og brødternene over ost og salat.

Tip

Der kan i stedet for blå- og hvidskimmelost anvendes Danablu 60+.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5610 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,8 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 15 %
  • Fedt: 77 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag