Salat med blå- og hvidskimmelost

Bedømmelse

(4 vurderinger)

15 min

Blød, sprød og knasende salat med nødder og masser af smagfuld skimmelost.

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 spsk rapsolie
  • 4 spsk grofthakkede valnøddekerner
  • 25 g smør
  • 3 skiver franskbrød uden skorpe
  • ½ liter groftrevet icebergsalat
  • 100 g Høng® Klosterkrone i tern

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld olien over valnøddekernerne i en skål. Lad smørret blive gyldent i en pande. Skær brødskiverne i mindre tern. Rist brødternene i ca. 5 min. og læg dem derefter på et stykke køkkenrulle.

Ved serveringen

Læg salaten på 4 portionstallerkener og derpå osteternene. Fordel de marinerede valnøddekerner og brødternene over ost og salat.

Tip

Der kan i stedet for blå- og hvidskimmelost anvendes Danablu 60+.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5610 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,8 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 15 %
  • Fedt: 77 %

Print

Kilde: