Salat med marinerede linser og ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Puy er en kommune i det centrale Frankrig, nær Loire floden. Området er især kendt for sine fine grønne linser.

Ingredienser

Antal portioner

  • ¾ liter vand
  • ¾ tsk groft salt
  • 200 g belugalinser eller grønne linser, fx fra Puy (ca. 2 dl)
  • 1 spsk dijonsennep
  • ½ spsk ufarvet lagereddike
  • 2 spsk rapsolie
  • 2 spsk vand
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 grøn squash i tynde stave
  • 300 g dampede haricots verts
  • 2 rødløg i meget tynde både
  • 250 g Riberhus® ML 16 (30+) i tern

Tilbehør

  • 240 g italiensk flute

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en gryde. Tilsæt linser og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 15 min. Hæld linserne i en sigte og brus dem over med koldt vand.

Pisk sennep, eddike, olie, vand, salt og peber sammen. Kom linserne i marinaden og lad dem stå tildækket på køkkenbordet i ca. 10 min.

Bland imens squash, bønner, løg og ost. Vend de marinerede linser sammen med grøntsagerne og anret salaten i et stort fladt fad.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 46,8 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 31 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: