Salat med marinerede linser og ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Puy er en kommune i det centrale Frankrig, nær Loire floden. Området er især kendt for sine fine grønne linser.

Ingredienser

Antal portioner
  • ¾ liter vand
  • ¾ tsk groft salt
  • 200 g belugalinser eller grønne linser, fx fra Puy (ca. 2 dl)
  • 1 spsk dijonsennep
  • ½ spsk ufarvet lagereddike
  • 2 spsk rapsolie
  • 2 spsk vand
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 grøn squash i tynde stave
  • 300 g dampede haricots verts
  • 2 rødløg i meget tynde både
  • 250 g Riberhus® ML 16 (30+) i tern

Tilbehør

  • 240 g italiensk flute

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en gryde. Tilsæt linser og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 15 min. Hæld linserne i en sigte og brus dem over med koldt vand.

Pisk sennep, eddike, olie, vand, salt og peber sammen. Kom linserne i marinaden og lad dem stå tildækket på køkkenbordet i ca. 10 min.

Bland imens squash, bønner, løg og ost. Vend de marinerede linser sammen med grøntsagerne og anret salaten i et stort fladt fad.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 46,8 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 31 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: