Salat med marinerede linser og ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Puy er en kommune i det centrale Frankrig, nær Loire floden. Området er især kendt for sine fine grønne linser.

Ingredienser

Antal portioner

  • ¾ liter vand
  • ¾ tsk groft salt
  • 200 g belugalinser eller grønne linser, fx fra Puy (ca. 2 dl)
  • 1 spsk dijonsennep
  • ½ spsk ufarvet lagereddike
  • 2 spsk rapsolie
  • 2 spsk vand
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 grøn squash i tynde stave
  • 300 g dampede haricots verts
  • 2 rødløg i meget tynde både
  • 250 g Riberhus® ML 16 (30+) i tern

Tilbehør

  • 240 g italiensk flute

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en gryde. Tilsæt linser og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 15 min. Hæld linserne i en sigte og brus dem over med koldt vand.

Pisk sennep, eddike, olie, vand, salt og peber sammen. Kom linserne i marinaden og lad dem stå tildækket på køkkenbordet i ca. 10 min.

Bland imens squash, bønner, løg og ost. Vend de marinerede linser sammen med grøntsagerne og anret salaten i et stort fladt fad.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 46,8 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 31 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: