Salat med grillede ferskner
20 min
•
&format=webp)
Dejlig fyldig sommersalat med grillede ferskner og salatost. Spis den som tilbehør til et stykke kød eller som selvstændig frokostret evt. med brød til. Hvis ikke du har gang i havegrillen, kan fersknerne grilles på en grillpande.
Ingredienser
2
Ferskner i både
|
|
---|---|
½ spsk
Olivenolie
|
|
150 g
Salatblade
|
|
1
Avocado i mindre stykker
|
|
1
Lille rødløg i tynde ringe
|
|
½ dl
Valnøddekerner
|
|
½ dl
Sorte oliven
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
¼ tsk
Flagesalt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
100 g
Salatost i tern
|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
456 kJ / 109 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 2,1 g |
Protein: | 3,2 g |
Fedt: | 8,5 g |
Kulhydrat: | 5,1 g |
