Salat med nektarin og salte mandler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

30 min

Skøn og frisk forret med lækker cheddar ost.

Ingredienser

Antal portioner
  • 100 g smuttede mandler
  • 2 spsk olivenolie
  • ¾ tsk fint salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend mandlerne med 1 spsk af olien. Fordel mandlerne på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen. Tag mandlerne ud og vend dem med salt. Lad mandlerne køle af på køkkenrulle.

Læg salatblade, nektariner, de salte mandler og ost lagvis i små, flade skåle. Dryp med resten af olien og drys med peber. Fordel citronbådene og server.

Bagetid

Ca. 7 min. ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6470 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,2 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 15 %
  • Fedt: 68 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Malvasia bianca Toscana, Italien

En hvidvin på druen malvasia bianca vil være perfekt her, men kan være svær at finde. Alternativt en hvidvin på druen viognier fra fx Argentina Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til græskar