Salat med nektarin og salte mandler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

30 min

Skøn og frisk forret med lækker cheddar ost.

Ingredienser

Antal portioner

  • 100 g smuttede mandler
  • 2 spsk olivenolie
  • ¾ tsk fint salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend mandlerne med 1 spsk af olien. Fordel mandlerne på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen. Tag mandlerne ud og vend dem med salt. Lad mandlerne køle af på køkkenrulle.

Læg salatblade, nektariner, de salte mandler og ost lagvis i små, flade skåle. Dryp med resten af olien og drys med peber. Fordel citronbådene og server.

Bagetid

Ca. 7 min. ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6470 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,2 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 15 %
  • Fedt: 68 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde:

Vin match

Malvasia bianca Toscana, Italien

En hvidvin på druen malvasia bianca vil være perfekt her, men kan være svær at finde. Alternativt en hvidvin på druen viognier fra fx Argentina Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til græskar