Salat med ost og røget mørbrad

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

30 min

Blandet salater med revet ost, røget mørbrad og sprøde croutoner. Dejlig frokost- eller forret.

Ingredienser

Antal portioner

  • ½ liter renset feldsalat
  • 50 g rucolasalat
  • 100 g revet ost, fx Riberhus® ML 16 (30+)
  • 4 skiver daggammelt hvedebrød
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 100 g røget mørbrad i tynde skriver

Sådan gør du

Sådan gør du

Fordel de 2 slags salat på et fad. Fordel revet ost over salaten. Skær daggammelt hvedebrød i tern og vend dem i 2 spsk af olivenolien. Rist brødternene midt i ovnen - vend af og til. Pisk resten af olien sammen med citronsaft, salt og peber. Smag til. Dryp dressingen over salaten. Fordel croutonerne over salaten. Rist den røgede mørbrad på en pande i lidt olie. Afdryp skiverne på køkkenrulle og fordel kødet over salaten.

Ristning

Ca. 20 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5350 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 21 %
  • Fedt: 61 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: