Salat med ost og røget mørbrad

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

30 min

Blandet salater med revet ost, røget mørbrad og sprøde croutoner. Dejlig frokost- eller forret.

Ingredienser

Antal portioner

  • ½ liter renset feldsalat
  • 50 g rucolasalat
  • 100 g revet ost, fx Riberhus® ML 16 (30+)
  • 4 skiver daggammelt hvedebrød
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 100 g røget mørbrad i tynde skriver

Sådan gør du

Sådan gør du

Fordel de 2 slags salat på et fad. Fordel revet ost over salaten. Skær daggammelt hvedebrød i tern og vend dem i 2 spsk af olivenolien. Rist brødternene midt i ovnen - vend af og til. Pisk resten af olien sammen med citronsaft, salt og peber. Smag til. Dryp dressingen over salaten. Fordel croutonerne over salaten. Rist den røgede mørbrad på en pande i lidt olie. Afdryp skiverne på køkkenrulle og fordel kødet over salaten.

Ristning

Ca. 20 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5350 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 21 %
  • Fedt: 61 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: