Salat med ost og røget mørbrad

Bedømmelse

(11 vurderinger)

30 min

Blandet salater med revet ost, røget mørbrad og sprøde croutoner. Dejlig frokost- eller forret.

Ingredienser

Antal portioner
  • ½ liter renset feldsalat
  • 50 g rucolasalat
  • 100 g revet ost, fx Riberhus® ML 16 (30+)
  • 4 skiver daggammelt hvedebrød
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 100 g røget mørbrad i tynde skriver

Sådan gør du

Sådan gør du

Fordel de 2 slags salat på et fad. Fordel revet ost over salaten. Skær daggammelt hvedebrød i tern og vend dem i 2 spsk af olivenolien. Rist brødternene midt i ovnen - vend af og til. Pisk resten af olien sammen med citronsaft, salt og peber. Smag til. Dryp dressingen over salaten. Fordel croutonerne over salaten. Rist den røgede mørbrad på en pande i lidt olie. Afdryp skiverne på køkkenrulle og fordel kødet over salaten.

Ristning

Ca. 20 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5350 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 21 %
  • Fedt: 61 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: