Salat med selleri og kylling

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

1 timer

Lav denne nemme salat aftenen i forvejen - så er det nemt at pakke madpakken næste dag.

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g knoldselleri i små tern
  • 150 g optøede frosne ærter
  • 150 g kogt eller stegt kyllingekød i tern
  • 3 dl Karolines Køkken® økologisk Fraiche 9% Økologisk fraiche 9%
  • ¾ tsk wasabi fra tube (stærk, japansk peberrod)
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend selleri, ærter og kyllingekød sammen med fraiche. Tilsæt wasabi, salt og peber. Stil salaten tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Smag salaten til.

Server salat med selleri og kylling til frokost sammen med grønne salatblade, æblebåde, groft rugbrød og smør.

Madpakke til i morgen

Tag en portion salat fra og stil den tildækket i køleskabet til næste dag.

Tilberedningstip

Salaten kan tilberedes med friske, fintsnittede grønne bønner i stedet for ærter.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,6 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 28 %
  • Fedt: 43 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: