Salat med selleri og kylling

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

1 timer

Lav denne nemme salat aftenen i forvejen - så er det nemt at pakke madpakken næste dag.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g knoldselleri i små tern
  • 150 g optøede frosne ærter
  • 150 g kogt eller stegt kyllingekød i tern
  • 3 dl Karolines Køkken® økologisk Fraiche 9% Økologisk Fraiche 9%
  • ¾ tsk wasabi fra tube (stærk, japansk peberrod)
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend selleri, ærter og kyllingekød sammen med fraiche. Tilsæt wasabi, salt og peber. Stil salaten tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Smag salaten til.

Server salat med selleri og kylling til frokost sammen med grønne salatblade, æblebåde, groft rugbrød og smør.

Madpakke til i morgen

Tag en portion salat fra og stil den tildækket i køleskabet til næste dag.

Tilberedningstip

Salaten kan tilberedes med friske, fintsnittede grønne bønner i stedet for ærter.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,6 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 28 %
  • Fedt: 43 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag