Salat med selleri og kylling

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

1 timer

Lav denne nemme salat aftenen i forvejen - så er det nemt at pakke madpakken næste dag.

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g knoldselleri i små tern
  • 150 g optøede frosne ærter
  • 150 g kogt eller stegt kyllingekød i tern
  • 3 dl Karolines Køkken® økologisk Fraiche 9% Økologisk fraiche 9%
  • ¾ tsk wasabi fra tube (stærk, japansk peberrod)
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend selleri, ærter og kyllingekød sammen med fraiche. Tilsæt wasabi, salt og peber. Stil salaten tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Smag salaten til.

Server salat med selleri og kylling til frokost sammen med grønne salatblade, æblebåde, groft rugbrød og smør.

Madpakke til i morgen

Tag en portion salat fra og stil den tildækket i køleskabet til næste dag.

Tilberedningstip

Salaten kan tilberedes med friske, fintsnittede grønne bønner i stedet for ærter.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,6 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 28 %
  • Fedt: 43 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: