Frisk spinatsalat med mynte og salatost

Frisk spinatsalat med mynte og salatost

30 min
Fyldig og lækker spinatsalat, der er nem at lave og passer rigtig godt til grillet kød eller fisk.
https://www.arla.dk/opskrifter/frisk-spinatsalat-med-mynte-og-salatost/

Sådan gør du

  • Vend løgene med salt og lad dem trække i ca. 5 min. Skyl løgene og pres dem fri for væde. Rist brødet og skær det i tern til croutoner. Del osten i små brud. Vend spinatbladene med olie og anret dem i et fad sammen med agurk, bønner, løg og ost. Drys med mynte, citronskal, peber og lidt af croutonerne. Server salaten sammen med grillstegt laks og resten af croutonerne.
Energiindhold for hele retten:

9968 kJ / 2382 kcal

Næringsindhold pr. 100g

612 kJ / 146 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 30,1 % 10,8 g
Kulhydrat: 38,4 % 13,8 g
Fedt: 31,5 % 5,2 g
Relateret video
Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Ingredienser

1 Rødløg i tynde halve ringe (ca. 100 g)
1 tsk Groft salt
250 g Landbrød i skiver
100 g Salatost
100 g Rensede babyspinatblade
2 tsk Koldpresset rapsolie
1 Agurk i stave (ca. 300 g)
250 g Frosne, optøede edamamebønner
2 spsk Finthakkede mynteblade
2 tsk Fintrevet citronskal (usprøjtet)
Friskkværnet peber
Pynt
Mynteblade
Hertil
4 Grillstegte kyllingefileter, hakkebøffer eller laksefileter