Salat-taco med krydret kylling og kokosdressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

Der er masser af smag og knas i disse smukke tacos, hvor tortillaerne er skiftet ud med salatblade.

Ingredienser

Antal portioner

Dressing

Krydret kylling

  • 25 g smør
  • 400 g hakket kyllingekød (ca. 5% fedt)
  • 3 spsk vand
  • 2 spsk rød karrypasta
  • 1 tsk groft salt

Tacofyld

  • 120 g brune ris, parboiled - koges (ca. 1½ dl)
  • 1 icebergsalat (ca. 400 g)
  • 200 g fintsnittet rødkål
  • 100 g strimlede gulerødder
  • 50 g bønnespirer
  • 50 g saltede og ristede cashewnødder
  • 2 dl plukkede friske korianderblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Dressing

Rør alle ingredienserne til dressingen sammen. Stil den tildækket på køl.

Krydret kylling

Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Steg kødet ved jævn til kraftig varme i ca. 7 min. eller til det er gennemstegt. Tilsæt vand, karrypasta og salt og kog i yderligere ca. 1 min. Smag til.

Tag bladene af salathovedet. Vask og tør dem - og del dem i 12 stykker. Læg 4 salatblade på et fad og fordel ⅓ ris, kød, grøntsager, nødder, korianderblade og dressing oven på. Anret de resterende salatblade og resten af fyldet i skåle - og server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8910 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,9 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 47 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: