Salat-taco med krydret kylling og kokosdressing

Salat-taco med krydret kylling og kokosdressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

Der er masser af smag og knas i disse smukke tacos, hvor tortillaerne er skiftet ud med salatblade.

Ingredienser

Antal portioner

Dressing

Krydret kylling

  • 25 g smør
  • 400 g hakket kyllingekød (ca. 5% fedt)
  • 3 spsk vand
  • 2 spsk rød karrypasta
  • 1 tsk groft salt

Tacofyld

  • 120 g brune ris, parboiled - koges (ca. 1½ dl)
  • 1 icebergsalat (ca. 400 g)
  • 200 g fintsnittet rødkål
  • 100 g strimlede gulerødder
  • 50 g bønnespirer
  • 50 g saltede og ristede cashewnødder
  • 2 dl plukkede friske korianderblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Dressing

Rør alle ingredienserne til dressingen sammen. Stil den tildækket på køl.

Krydret kylling

Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Steg kødet ved jævn til kraftig varme i ca. 7 min. eller til det er gennemstegt. Tilsæt vand, karrypasta og salt og kog i yderligere ca. 1 min. Smag til.

Tag bladene af salathovedet. Vask og tør dem - og del dem i 12 stykker. Læg 4 salatblade på et fad og fordel ⅓ ris, kød, grøntsager, nødder, korianderblade og dressing oven på. Anret de resterende salatblade og resten af fyldet i skåle - og server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8910 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,9 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 47 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print