Salte æbleskiver med ostefyld
45 min
Fryseegnet
•

En helt anderledes og spændende måde at få æbleskiver på, med salt ost blandet i dejen.
Ingredienser
Salte æbleskiver - 18 stk.
200 g
Salatost i tern - afdryppet
|
|
---|---|
75 g
Hvedemel (ca. 1¼ dl)
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
|
1 tsk
Tørret oregano
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2 dl
Mælk
|
|
2
Æggeblommer
|
|
2
Æggehvider
|
|
2 tsk
Rapsolie
|
2 spsk
Basilikumpesto
|
|
---|---|
1 spsk
Vand
|
|
¾ liter
Fintstrimlet radicchiosalat
|
|
¾ liter
Hjertesalat revet i grove stykker
|
Sådan gør du
Salte æbleskiver
Tip
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Apetinaskiverne kan fryses - og skal lunes.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
686 kJ / 164 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0,7 g |
Protein: | 7,7 g |
Fedt: | 10,9 g |
Kulhydrat: | 8,9 g |
