Salte æbleskiver med ostefyld

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

En helt anderledes og spændende måde at få æbleskiver på, med salt ost blandet i dejen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Salte æbleskiver - 18 stk.

  • 2 spsk basilikumpesto
  • 1 spsk vand
  • ¾ liter fintstrimlet radicchiosalat
  • ¾ liter hjertesalat revet i grove stykker

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Salte æbleskiver

Gem ca. 75 g af osteternene til salaten. Mos resten af osten med en gaffel. Bland mel, bagepulver, oregano, salt og peber sammen i en skål. Pisk mælken i lidt efter lidt og derefter æggeblommer og den mosede ost. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen. Lad en æbleskivepande blive godt varm - ca. 4 min. ved kraftig varme. Kom en smule fedtstof i hvert hul og derefter ca. ½ dl dej. Bag "apetinaskiverne" ved jævn varme i ca. 6 min. - vend dem af og til. Hold dem varme og bag resten.

Rør pesto og vand sammen. Server "apetinaskiverne" på en bund af blandet salat, dryppet med pestoblanding og drysset med ostetern.

Tip

De salte æbleskiver kan tilberedes i god tid og lunes i ovnen i ca. 10 min. ved 200°.

Frysetip

Apetinaskiverne kan fryses - og skal lunes.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5860 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,8 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 58 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Sauvignon Blanc Loire, Frankrig

Basilikumpestoen har stor indflydelse på vinvalget, som bliver en tør hvidvin på sauvignon blanc-druen, fx en sancerre Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til asparges

Andre gode forslag