Apetinaskiverne kan fryses - og skal lunes.
7350 kJ / 1757 kcal
925 kJ / 221 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 16,2 % | 8,8 g |
Kulhydrat: | 28,3 % | 15,4 g |
Fedt: | 55,5 % | 13,9 g |
200 g | |
Hvedemel (ca. 1¼ dl)
|
75 g |
Bagepulver
|
1 tsk |
Tørret oregano
|
1 tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Mælk
|
2 dl |
Æggeblommer
|
2 |
Æggehvider
|
2 |
Rapsolie
|
2 tsk |
Basilikumpesto
|
2 spsk |
---|---|
Vand
|
1 spsk |
Fintstrimlet radicchiosalat
|
¾ liter |
Hjertesalat revet i grove stykker
|
¾ liter |