Salte æbleskiver med ostefyld
45 min
Fryseegnet
•
En helt anderledes og spændende måde at få æbleskiver på, med salt ost blandet i dejen.
Ingredienser
Salte æbleskiver - 18 stk.
200 g
Salatost i tern - afdryppet
|
|
---|---|
75 g
Hvedemel (ca. 1¼ dl)
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
|
1 tsk
Tørret oregano
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2 dl
Mælk
|
|
2
Æggeblommer
|
|
2
Æggehvider
|
|
2 tsk
Rapsolie
|
2 spsk
Basilikumpesto
|
|
---|---|
1 spsk
Vand
|
|
¾ liter
Fintstrimlet radicchiosalat
|
|
¾ liter
Hjertesalat revet i grove stykker
|
Sådan gør du
Salte æbleskiver
Tip
Apetinaskiverne kan fryses - og skal lunes.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7350 kJ / 1757 kcal
Næringsindhold pr. 100g
925 kJ / 221 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 16,2 % | 8,8 g |
Kulhydrat: | 28,3 % | 15,4 g |
Fedt: | 55,5 % | 13,9 g |