8716 kJ / 2083 kcal
213 kJ / 51 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 30,5 % | 3,8 g |
Kulhydrat: | 51,2 % | 6,4 g |
Fedt: | 18,3 % | 1,1 g |
Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du med få trin afpudser en svinemørbrad.
Svinemørbrader (ca. 450 g)
|
2 |
---|---|
Groft salt
|
2 spsk |
Sukker
|
2 tsk |
Kvark
|
300 g |
---|---|
Dijonnaise
|
3 spsk |
Sukker
|
½ tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Små hele rødbeder (ca. 650 g)
|
5 |
---|---|
Vand
|
½ liter |
Groft salt
|
½ tsk |
Finthakket rødløg (ca. 50 g)
|
1 |
Kapersbær - i hele og halve
|
50 g |
Vand
|
1 liter |
---|
Kapersbær
|
---|
Kartofler - skrællede og stegt i ovnen
|
1 kg |
---|