Saltet mørbrad med rødbedesalat
2 timer 45 min
•
Arbejdstid: 55 min
•

Saltning er ikke længere en særlig udbredt tilberedningsmetode, men prøv det - det er lækkert!
Ingredienser
Saltning
2
Svinemørbrader (ca. 450 g)
|
|
---|---|
2 spsk
Groft salt
|
|
2 tsk
Sukker
|
Sennepsdressing
300 g
Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
---|---|
3 spsk
Dijonnaise
|
|
½ tsk
Sukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Rødbedesalat
5
Små hele rødbeder (ca. 650 g)
|
|
---|---|
½ liter
Vand
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1
Finthakket rødløg (ca. 50 g)
|
|
50 g
Kapersbær - i hele og halve
|
1 liter
Vand
|
---|
Pynt
Kapersbær
|
---|
Tilbehør
1 kg
Kartofler - skrællede og stegt i ovnen
|
---|
Sådan gør du
Saltning
Sennepsdressing
Rødbedesalat
I stedet for kvark kan man bruge Arla Karolines Køkken® cremefraiche 18%.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10077 kJ / 2409 kcal
Næringsindhold pr. 100g
246 kJ / 59 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 35,3 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 46,4 % | 6,7 g |
Fedt: | 18,3 % | 1,2 g |
Relateret video
Sådan afpudser du en svinemørbrad
Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du med få trin afpudser en svinemørbrad.
