Sandwich med æg- og kikærtesalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

En spændende og mættende sur-sød æggesalat.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 hårdkogte æg
  • 125 g kikærter i saltlage
  • 1 dl Arla A38® naturel 1,5% Naturel letmælk 1,5%
  • ½ tsk ostindisk karry
  • 1 spsk mild mangochutney
  • ½ tsk groft salt
  • 2 syltede agurker i tern
  • 1 dl fintklippet purløg
  • 4 grove sandwichboller
  • 50 g rensede blandede babysalatblade
  • 200 g cherrytomater

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pil æggene og tag 2 af blommerne fra - skær resten af æggene i små tern. Hæld kikærterne i en sigte og brus dem over med koldt vand. Lad kikærterne dryppe af og kom dem i en skål sammen med det syrnede produkt, karry, mangochutney, de 2 æggeblommer og salt. Blend salatsaucen til den er glat. Vend æg, syltede agurker og purløg (gem 2 spsk til pynt) i og stil æggesalaten tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Rist sandwichbollerne og flæk dem. Læg dem sammen om salatblade og æggesalat. Skær nogle af tomaterne i skiver og kom dem i sandwichen. Pynt med purløg og server resten af tomaterne ved siden af.

Tip

Æggesalaten er også god til madpakken. Undlad da salatbladene og server i stedet små tomater og gulerødder i stave ved siden af.

Sådan koger du æg

Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,6 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 22 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag