Sandwich med hytteost og saltede grøntsager
30 min
•
&format=webp)
Hurtig sandwich med bresaola, hytteost og avocado. De saltede grøntsager bliver knasende sprøde og giver sandwichen en dejlig friskhed.
Ingredienser
1
Agurk (ca. 350 g)
|
|
---|---|
2
Pillede rødløg (ca. 150 g)
|
|
150 g
Rensede radiser
|
|
1 spsk
Groft salt
|
|
1 dl
Fintklippet purløg
|
2
Avocadoer i skiver (ca. 275 g)
|
|
---|---|
1 spsk
Hvid balsamicoeddike
|
8 skiver
Ristet groft landbrød (ca. 425 g)
|
|
---|---|
200 g
Hytteost
|
|
100 g
Tynde skiver bresaola - lufttørret okseinderlår
|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
458 kJ / 110 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,7 g |
Protein: | 4,2 g |
Fedt: | 3,8 g |
Kulhydrat: | 14,5 g |
Relateret video
Sådan skærer du en avocado
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.
