Sandwich med kyllingebøffer og gulerodssalsa
30 min
•
En herlig sandwich...eller måske snarere en burger, fuld af smag. Serveret med en fyldig salsa, som både kan spises til og i sandwichen.
Ingredienser
Gulerodssalsa
|
1½ dl
Medium tomatsalsa
|
|
|---|---|
|
4
Groftrevne gulerødder (ca. 300 g)
|
|
|
2
Groftrevne æbler (ca. 200 g)
|
|
|
100 g
Finthakkede syltede agurker
|
|
|
4 spsk
Små kapers
|
|
400 g
Hakket kyllingekød
|
|
|---|---|
|
25 g
Hvidløgssmør
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
4
Store sandwichboller (ca. 400 g)
|
|
|---|---|
|
25 g
Hvidløgssmør
|
|
|
8
Rensede blade af romainesalat (ca. 100 g)
|
|
|
100 g
Syltede agurker i lange skiver
|
Sådan gør du
Gulerodssalsa
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
495 kJ / 118 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,3 g |
| Protein: | 7 g |
| Fedt: | 3,4 g |
| Kulhydrat: | 14,7 g |