Sandwich med kyllingebøffer og gulerodssalsa
30 min
•
&format=webp)
En herlig sandwich...eller måske snarere en burger, fuld af smag. Serveret med en fyldig salsa, som både kan spises til og i sandwichen.
Ingredienser
Gulerodssalsa
1½ dl
Medium tomatsalsa
|
|
---|---|
4
Groftrevne gulerødder (ca. 300 g)
|
|
2
Groftrevne æbler (ca. 200 g)
|
|
100 g
Finthakkede syltede agurker
|
|
4 spsk
Små kapers
|
400 g
Hakket kyllingekød
|
|
---|---|
25 g
Hvidløgssmør
|
|
½ tsk
Groft salt
|
4
Store sandwichboller (ca. 400 g)
|
|
---|---|
25 g
Hvidløgssmør
|
|
8
Rensede blade af romainesalat (ca. 100 g)
|
|
100 g
Syltede agurker i lange skiver
|
Sådan gør du
Gulerodssalsa
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
495 kJ / 118 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 2,3 g |
Protein: | 7 g |
Fedt: | 3,4 g |
Kulhydrat: | 14,7 g |
