Frikadeller med speltkerner og frisk salat - af en rest speltkerner
1 time
•

Ingredienser
Frikadeller
300 g
Hakket grisekød
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
2 dl
Mælk
|
|
1
Æg
|
|
50 g
Havregryn (ca. 1 dl)
|
|
1 tsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
½ tsk
Stødt allehånde
|
|
1 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
Friskkværnet peber
|
|
75 g
Salatost i tern (ca. g)
|
|
50 g
Hakkede tørrede abrikoser
|
|
100 g
Kogte speltkerner
|
|
1 spsk
Koldpresset rapsolie
|
|
10 g
Smør
|
Gulerodssalat
8
Groftrevne gulerødder
|
|
---|---|
3 spsk
Basilikumblade
|
|
½
Mangofrugt i små tern
|
|
3 spsk
Hvid balsamicoeddike
|
Hertil
4
Grovboller
|
---|
Sådan gør du
Frikadeller
Gulerodssalat
Tips
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10402 kJ / 2486 kcal
Næringsindhold pr. 100g
532 kJ / 127 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 20,7 % | 6,5 g |
Kulhydrat: | 55,8 % | 17,4 g |
Fedt: | 23,5 % | 3,4 g |
Relateret video
Sådan skærer du en mango.
