Sandwich med ost og citrussyltede løg
45 min

Sandwich med ost og citrussyltede løg

De citrussyltede løg smager også godt sammen med fx stegte koteletter, frikadeller eller en dejlig cremet brie.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Sandwich med ost og citrussyltede løg

De citrussyltede løg smager også godt sammen med fx stegte koteletter, frikadeller eller en dejlig cremet brie.

Antal portioner
  • 5 spsk friskpresset appelsinsaft
  • 2½ spsk friskpresset citronsaft
  • 1½ spsk sukker
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 3 rødløg i tynde både
  • 5 blommer i tynde både
  • 6 grove sandwichboller
  • 6 skyllede blade af romainesalat
  • 1 æble i tynde både
  • 8 skiver Riberhus® ML 16 (30+)
  • 8 skiver kogt skinke
  • 1 spsk ristede sesamfrø

Fremgangsmåde:

Bring appelsin-, citronsaft, sukker, salt og peber i kog i en tykbundet gryde. Tilsæt løgene og kog blandingen ved jævn varme og under låg i ca. 5 min. Tag låget af gryden og kog løgene ved kraftig varme i ca. 4 min. Tilsæt blommer og kog i yderligere ca. 1 min. Lad de citrussyltede løg stå tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Lun bollerne på en brødrister og flæk dem. Læg bollerne sammen om salatblade, æblebåde, ost, skinke, lidt citrussyltede løg og et drys sesamfrø. Server resten af de syltede løg og blommer ved siden af.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10420 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 23 %
Print