Sandwich med ost og citrussyltede løg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

De citrussyltede løg smager også godt sammen med fx stegte koteletter, frikadeller eller en dejlig cremet brie.

Ingredienser

Antal portioner

  • 5 spsk friskpresset appelsinsaft
  • 2½ spsk friskpresset citronsaft
  • 1½ spsk sukker
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 3 rødløg i tynde både
  • 5 blommer i tynde både
  • 6 grove sandwichboller
  • 6 skyllede blade af romainesalat
  • 1 æble i tynde både
  • 8 skiver Riberhus® ML 16 (30+)
  • 8 skiver kogt skinke
  • 1 spsk ristede sesamfrø

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring appelsin-, citronsaft, sukker, salt og peber i kog i en tykbundet gryde. Tilsæt løgene og kog blandingen ved jævn varme og under låg i ca. 5 min. Tag låget af gryden og kog løgene ved kraftig varme i ca. 4 min. Tilsæt blommer og kog i yderligere ca. 1 min. Lad de citrussyltede løg stå tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Lun bollerne på en brødrister og flæk dem. Læg bollerne sammen om salatblade, æblebåde, ost, skinke, lidt citrussyltede løg og et drys sesamfrø. Server resten af de syltede løg og blommer ved siden af.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10420 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: