Sandwich med serrano skinke og syltede rødløg

Sandwich med serrano skinke og syltede rødløg

15 min
Lækker sandwich med flødeost, serrano skinke, syltede rødløg og frisk basilikum. Server dem til frokost eller kom dem i madpakken.

Sådan gør du

Syltede rødløg
  • Rør eddike og sukker sammen og lad det stå til sukkeret er opløst.
  • Tilsæt løgringene og lad dem trække i ca. 10 min.
  • Smør alle brødskiverne med flødeost.
  • Fordel salat, tomat, serrano skinke, syltede rødløg og basilikum på 2 brødskiver.
  • Top med de to andre brødskiver og tryk sandwichene sammen.
  • Halver dem og stik en halv træpind i hver halvdel. Pynt med basilikum og server.
Energiindhold for hele retten:

4270 kJ / 1021 kcal

Næringsindhold pr. 100g

834 kJ / 199 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,5 g
Protein: 12,4 % 6,1 g
Kulhydrat: 60,2 % 29,5 g
Fedt: 27,4 % 6,2 g

Ingredienser

Syltede rødløg
3 spsk Hvidvinseddike
2 spsk Sukker
½ Rødløg i tynde ringe
4 skiver Ristet surdejsbrød
100 g Flødeost
2 Salatblade
4 skiver Tomater
2 skiver Serrano skinke
½ dl Basilikumblade
2 Træspyd
Pynt
Frisk basilikum
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk