Kyllingesandwich med karrydressing

45 min
Arbejdstid: 15 min
Kyllingesandwich med karrydressing

Kyllingesandwich med grillet kyllingefilet mellem sprøde skiver af grovbrød. En velsmagende hurtig bid, når den er bedst!

Ingredienser

Mojo rojo

2½ dl Creme fraiche
50 g Finthakket rød peberfrugt
1 spsk Koncentreret tomatpuré
1 tsk Groft salt
1 tsk Mild paprika
¾ tsk Stødt chili
½ tsk Cayennepeber
½ tsk Sukker

Kyllingesandwich

8 Kyllingeinderfileter (ca. 425 g)
25 g Smør
1 tsk Mild paprika
1 tsk Groft salt
8 skiver Grovbrød (ca. 300 g)
75 g Romainesalat i strimler
2 Tomater i skiver (ca. 200 g)
1 Rødløg i skiver (ca. 75 g)

Sådan gør du

Karrydressing

  • Rør cremefraiche, peberfrugt, tomatpuré og de øvrige ingredienser sammen.
  • Smag til og stil blandingen tildækket i køleskabet til serveringen.

Kyllingesandwich

  • Rens kyllingeinderfileterne.
  • Lad smørret smelte ved kraftig varme, men uden at det bruner.
  • Drys kødet med paprika og salt og steg det 2-3 min. på hver side ved jævn varme.

Sådan samler du kyllingesandwichen

  • Rist brødskiverne og smør dem med karrydressing.
  • Læg dem sammen 2 og 2 om kylling, salat, tomater og løg.
  • Server straks sammen med resten af dressingen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7966 kJ / 1904 kcal

Næringsindhold pr. 100g

556 kJ / 133 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 29,2 % 9,6 g
Kulhydrat: 36,5 % 11,9 g
Fedt: 34,3 % 5,1 g
https://www.arla.dk/opskrifter/kyllingesandwich-med-karrydressing/