Kyllingesandwich med karrydressing

Kyllingesandwich med karrydressing

45 min
Kyllingesandwich med grillet kyllingefilet mellem sprøde skiver af grovbrød. En velsmagende hurtig bid, når den er bedst!

Sådan gør du

Karrydressing
  • Rør cremefraiche, peberfrugt, tomatpuré og de øvrige ingredienser sammen.
  • Smag til og stil blandingen tildækket i køleskabet til serveringen.
Kyllingesandwich
  • Rens kyllingeinderfileterne.
  • Lad smørret smelte ved kraftig varme, men uden at det bruner.
  • Drys kødet med paprika og salt og steg det 2-3 min. på hver side ved jævn varme.
Sådan samler du kyllingesandwichen
  • Rist brødskiverne og smør dem med karrydressing.
  • Læg dem sammen 2 og 2 om kylling, salat, tomater og løg.
  • Server straks sammen med resten af dressingen.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7964 kJ / 1903 kcal

Næringsindhold pr. 100g

555 kJ / 133 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 29,1 % 9,5 g
Kulhydrat: 36,6 % 11,9 g
Fedt: 34,3 % 5,1 g

Ingredienser

Mojo rojo
2½ dl
Finthakket rød peberfrugt
50 g
Koncentreret tomatpuré
1 spsk
Groft salt
1 tsk
Mild paprika
1 tsk
Stødt chili
¾ tsk
Cayennepeber
½ tsk
Sukker
½ tsk
Kyllingesandwich
Kyllingeinderfileter (ca. 425 g)
8
Smør
25 g
Mild paprika
1 tsk
Groft salt
1 tsk
Grovbrød (ca. 300 g)
8 skiver
Romainesalat i strimler
75 g
Tomater i skiver (ca. 200 g)
2
Rødløg i skiver (ca. 75 g)
1