6-7 min. ved 175° - traditionel ovn.
Cæsarmayo, syltede løg, marineret kyllingekød og ostechips kan laves dagen før. Kom chipsene i en tætsluttende box og stil det hele tildækket i køleskabet. Der er overskud af mayonnaise, men det er svært at lave en mindre portion - mayonnaisen kan holde sig i køleskabet 3-4 dage.
11601 kJ / 2773 kcal
438 kJ / 105 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 24,2 % | 6,2 g |
Kulhydrat: | 25,8 % | 6,7 g |
Fedt: | 50 % | 5,9 g |
Madlavningsfløde
|
1 dl |
---|---|
Lille knust fed hvidløg
|
1 |
Friskpresset citronsaft
|
2 tsk |
Groft salt
|
¼ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Neutral olie, fx rapsolie
|
1½ dl |
Smør
|
10 g |
---|---|
Rødløg i tynde både (ca. 200 g)
|
2 |
Hvid balsamicoeddike
|
1 dl |
Rørsukker
|
1 tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Kyllingefileter (ca. 300 g)
|
3 |
---|---|
Rapsolie
|
2 tsk |
Worcestershiresauce
|
2 tsk |
Rapsolie
|
1½ spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Revet cheddar- og maasdammerost
|
100 g |
---|
Gode sandwichboller, fx ciabatta
|
4 |
---|---|
Blade af romainesalat
|
4 |
Stegt bacon
|
8 skiver |
Artiskokhjerter i olie - i mundrette bidder
|
100 g |