Sandwich med kyllingebøffer og gulerodssalsa
30 min

Sandwich med kyllingebøffer og gulerodssalsa

En herlig sandwich...eller måske snarere en burger, fuld af smag. Serveret med en fyldig salsa, som både kan spises til og i sandwichen.
Bedømmelse (33 vurderinger)

Min bedømmelse:

Sandwich med kyllingebøffer og gulerodssalsa

En herlig sandwich...eller måske snarere en burger, fuld af smag. Serveret med en fyldig salsa, som både kan spises til og i sandwichen.

Antal portioner

Gulerodssalsa

  • 1½ dl medium salsa - krydret tomatsauce
  • 4 groftrevne gulerødder
  • 2 groftrevne æbler
  • 100 g finthakkede syltede agurker
  • 4 spsk små kapers

Fremgangsmåde:

Gulerodssalsa

Vend den krydrede tomatsalsa sammen med gulerødder, æbler, syltede agurker og kapers. Stil salsaen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Bland det hakkede kød rigtig godt med fedtstof og salt. Form kødet til 4 flade bøffer (ca. 10 cm i diameter). Lad en grillpande blive godt varm - ca. 4 min. ved kraftig varme. Grill kyllingebøfferne i ca. 10 min. - vend dem af og til.

Lun bollerne på en brødrister. Flæk dem og smør overne med fedtstof. Læg bollerne sammen om salatblade, halvdelen af gulerodssalsaen, grillstegte kyllingebøffer og syltede agurker. Server resten af gulerodssalsaen i små skåle (en til hver) ved siden af, så man kan supplere mens man spiser.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10810 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,2 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 27 %
Print