Sandwich med kyllingebøffer og gulerodssalsa

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(37 vurderinger)

30 min

En herlig sandwich...eller måske snarere en burger, fuld af smag. Serveret med en fyldig salsa, som både kan spises til og i sandwichen.

Ingredienser

Antal portioner

Gulerodssalsa

  • 1½ dl medium salsa - krydret tomatsauce
  • 4 groftrevne gulerødder
  • 2 groftrevne æbler
  • 100 g finthakkede syltede agurker
  • 4 spsk små kapers

Sådan gør du

Sådan gør du

Gulerodssalsa

Vend den krydrede tomatsalsa sammen med gulerødder, æbler, syltede agurker og kapers. Stil salsaen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Bland det hakkede kød rigtig godt med fedtstof og salt. Form kødet til 4 flade bøffer (ca. 10 cm i diameter). Lad en grillpande blive godt varm - ca. 4 min. ved kraftig varme. Grill kyllingebøfferne i ca. 10 min. - vend dem af og til.

Lun bollerne på en brødrister. Flæk dem og smør overne med fedtstof. Læg bollerne sammen om salatblade, halvdelen af gulerodssalsaen, grillstegte kyllingebøffer og syltede agurker. Server resten af gulerodssalsaen i små skåle (en til hver) ved siden af, så man kan supplere mens man spiser.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10810 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,2 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 27 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: