Amagersandwich med æg og tomat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

Amagermad bestående af rugbrød og franskbrød lagt sammen med krydret hytteostfyld.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 skiver fuldkornsrugbrød
  • 2 skiver franskbrød
  • 150 g cherrytomater
  • 8 skyllede blade af hjertesalat
  • 6 skiver stegt bacon
  • 100 g skrubbede små nye gulerødder med top

Sådan gør du

Sådan gør du

Del æggene midt igennem. Tag forsigtigt blommerne ud med en lille ske. Kom dem i en mini-hakker eller et blenderglas sammen med hytteost, mangochutney, karry, salt og peber. Hak eller blend i ca. 3 min. eller til cremen er helt glat. Smag til.

Rist rugbrøds- og franskbrødsskiverne og lad dem køle af. Skær 2 af tomaterne i halve og resten i skiver. Fordel cremen på brødet og kom salatblade, tomatskiver og bacon imellem. Del de to sandwichs på midten og pak dem ind i madpakkepapir. Kom halve tomater i hullerne hvor æggeblommerne var.

Læg en sandwich i hver madkasse sammen med 2 halve æg og gulerødder.

Sådan koger du æg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,4 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 22 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: