Amagersandwich med æg og tomat

Amagersandwich med æg og tomat

30 min
Amagermad bestående af rugbrød og franskbrød lagt sammen med krydret hytteostfyld.

Sådan gør du

  • Del æggene midt igennem. Tag forsigtigt blommerne ud med en lille ske. Kom dem i en mini-hakker eller et blenderglas sammen med hytteost, mangochutney, karry, salt og peber. Hak eller blend i ca. 3 min. eller til cremen er helt glat. Smag til.
  • Rist rugbrøds- og franskbrødsskiverne og lad dem køle af. Skær 2 af tomaterne i halve og resten i skiver. Fordel cremen på brødet og kom salatblade, tomatskiver og bacon imellem. Del de to sandwichs på midten og pak dem ind i madpakkepapir. Kom halve tomater i hullerne hvor æggeblommerne var.
  • Læg en sandwich i hver madkasse sammen med 2 halve æg og gulerødder.
Energiindhold for hele retten:

28696 kJ / 6859 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1308 kJ / 313 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,9 g
Protein: 11,8 % 9,1 g
Kulhydrat: 45,7 % 35,2 g
Fedt: 42,5 % 15 g
Relateret video
Sådan koger du æg

Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.

Ingredienser

Hårdkogte æg
2
Hytteost
100 g
Mild mangochutney
1 spsk
Karry
½ tsk
Groft salt
½ tsk
Friskkværnet peber
Fuldkornsrugbrød
2 skiver
Franskbrød
2 skiver
Cherrytomater
150 g
Skyllede blade af hjertesalat
8
Stegt bacon
6 skiver
Skrubbede små nye gulerødder med top
100 g