Pariserbøf med skimmelost

Pariserbøf med skimmelost

15 min
Er det tid til noget lækkert? Så er det tid til en grillet pariserbøf med blå- og hvidskimmelost. Prøv selv opskriften og opdag, hvor nemt det er.

Sådan gør du

  • Fordel oksekødet på toastbrødene i et jævnt lag og krydr med salt og peber. Lad smørret blive gyldent i en pande og steg bøfferne, først med kødsiden nedaf i ca. 4 min. derefter med brødsiden nedad i ca. 3 min. Skær osten i 4 store skiver og læg en skive ost på hver af de færdigstegte pariserbøffer. Pynt med løgringe og karse og server straks evt. med ekstra salat.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7845 kJ / 1875 kcal

Næringsindhold pr. 100g

697 kJ / 167 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,8 g
Protein: 32 % 13,1 g
Kulhydrat: 20,7 % 8,5 g
Fedt: 47,3 % 8,9 g

Ingredienser

Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
500 g
Groft sandwichbrød
4 skiver
Smør
10 g
150 g
Rødløg i tynde skiver
2
Karse
1 bakke
Blandet friske salatblade
1 liter