25-30 min. ved 175° - varmluft.
Ca. 10 min. ved 175° - varmluft.
Du kan købe en færdig grov salat og servere den til rugbrødssandwichen. Det er en god idé at blande salaten med de syltede rødløg - det giver både væde og sødme til salaten. Du kan også servere en stærk chilisauce til rugbrødssandwichen, i stedet for sennep.
Du kan lave dine egne syltede rødløg
9928 kJ / 2373 kcal
658 kJ / 157 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,6 g |
Protein: | 19,3 % | 7,5 g |
Kulhydrat: | 41,1 % | 15,9 g |
Fedt: | 39,6 % | 7 g |
Har du lyst til endnu en rugbrødssandwich - så prøv denne med laks.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
250 g
Bacon i tynde skiver
|
|
---|---|
8 skiver
Fuldkornsrugbrød (ca. 480 g)
|
|
175 g
Revet cheddarost
|
250 g
Fintsnittet lilla spidskål
|
|
---|---|
2
Fintsnittede røde snackpebere (ca. 150 g)
|
|
50 g
Bløde soltørrede tomater i tynde strimler
|
|
150 g
Syltede rødløg - uden lage
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
50 g
Skyllede babysalatblade
|
---|
Sennep
|
---|