Sandwich med stegt andebryst
30 min
•
&format=webp)
En lækker og rustik sandwich med andebryst og selleridressing. Sandwich med stegt andebryst er et godt valg på en aften, hvor det gerne må være både nemt og lækkert.
Ingredienser
Andebryst
1
Andebryst med skind (ca. 300 g)
|
---|
Selleridressing
3 dl
Yoghurt 10%
|
|
---|---|
4 spsk
Stærk mangochutney
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
350 g
Groftrevet knoldselleri
|
|
2
Røde æbler i små tern, fx discovery (ca. 250 g)
|
Sandwich
bladene af 1
Hjertesalat (ca. 75 g)
|
|
---|---|
4 skiver
Ristet groft landbrød (ca. 300 g)
|
|
1
Avocado i tynde skiver (ca. 125 g)
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
1
Citron (usprøjtet) i både
|
Sådan gør du
Andebryst
Selleridressing
Sandwich
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
445 kJ / 106 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,8 g |
Protein: | 5,6 g |
Fedt: | 3,9 g |
Kulhydrat: | 12,1 g |
