Sarah Bernhardt kager

Bedømmelse

(167 vurderinger)

60+ min

De er så gode. Pynt dem evt. efterhånden som de bliver dyppet i den smeltede chokolade, med dit yndlingspynt.

Ingredienser

30 stk

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog fløden op i en tykbundet gryde. Del chokoladen i mindre stykker og smelt dem i fløden. Kog blandingen ved svag varme og under omrøring i ca. 5 min. Stil cremen tildækket i køleskabet til den stivner, ca. 4 timer. Pisk den let op. Tryk den flade side af makronerne let og smør derefter chokoladecremen på, så den danner en top. Stil kagerne koldt nogle timer. Pensl chokoladecremen med smeltet chokolade. Chokoladen kan også smøres på med en kniv. Stil kagerne koldt - evt. til næste dag. Server Sarah Bernhardt kagerne kolde.

Frysetip

Kagerne kan fryses. Tø dem op på køkkenbordet i ca. ½ time

Tip

Du kan også lave kagerne med lys mælkechokolade eller med lyst fyld og mørkt overtræk.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10725 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,3 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 61 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: