Sarah Bernhardt kager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(201 vurderinger)

60+ min

De er så gode. Pynt dem evt. efterhånden som de bliver dyppet i den smeltede chokolade, med dit yndlingspynt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

30 stk

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog fløden op i en tykbundet gryde. Del chokoladen i mindre stykker og smelt dem i fløden. Kog blandingen ved svag varme og under omrøring i ca. 5 min. Stil cremen tildækket i køleskabet til den stivner, ca. 4 timer. Pisk den let op. Tryk den flade side af makronerne let og smør derefter chokoladecremen på, så den danner en top. Stil kagerne koldt nogle timer. Pensl chokoladecremen med smeltet chokolade. Chokoladen kan også smøres på med en kniv. Stil kagerne koldt - evt. til næste dag. Server Sarah Bernhardt kagerne kolde.

Frysetip

Kagerne kan fryses. Tø dem op på køkkenbordet i ca. ½ time

Tip

Du kan også lave kagerne med lys mælkechokolade eller med lyst fyld og mørkt overtræk.

Hvordan smelter man chokolade

Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10725 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,3 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 61 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag