Vil du lave dobbelt portion skal du også koge chokoladeblandingen dobbelt så lang tid, og det tager længere tid for cremen at blive iskold. Du kan også lave kagerne med lys mælkechokolade eller med lyst fyld og mørkt overtræk.
Kagerne kan fryses. Tø dem op på køkkenbordet i ca. ½ time.
10897 kJ / 2604 kcal
1813 kJ / 433 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 5,2 % | 5,6 g |
Kulhydrat: | 34,2 % | 36,5 g |
Fedt: | 60,6 % | 29,7 g |
Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.
2 dl
Piskefløde
|
|
---|---|
75 g
Mørk chokolade
|
30
Makroner (ca. 4 cm i diameter)
|
---|
200 g
Smeltet mørk chokolade
|
---|
Tørrede blomster, frysetørret hindbær eller guldstøv
|
---|