Sarah Bernhardt kager

Sarah Bernhardt kager

60+ min
Fryseegnet
Lækre Sarah Bernhardt kager med sprøde makroner og chokoladecreme. Pynt kagerne efterhånden som de bliver dyppet i den smeltede chokolade med dit yndlingspynt. Denne opskrift er en af dem, som har givet flest forbrugerspørgsmål - fordi den ikke altid lykkedes. Det viste sig næsten altid, at det var fordi forbrugerne lavede dobbelt portion - uden at øge indkogningstiden tilsvarende.
Mere inspiration
Velbekomme!
Frysetip

Kagerne kan fryses. Tø dem op på køkkenbordet i ca. ½ time.

Tips

Vil du lave dobbelt portion skal du også koge chokoladeblandingen dobbelt så lang tid, og det tager længere tid for cremen at blive iskold. Du kan også lave kagerne med lys mælkechokolade eller med lyst fyld og mørkt overtræk.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2640 kJ / 2640 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1838 kJ / 439 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,1 g
Protein: 5,1 % 5,6 g
Kulhydrat: 33,7 % 36,5 g
Fedt: 61,2 % 30,4 g
Relateret video
Hvordan smelter man chokolade

Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.

Ingredienser