Sauce med rejer til pasta
30 min

Sauce med rejer til pasta

Let og lækker pastaret med rejer og blommetomater. Perfekt sommermad til hele familien.
Bedømmelse (12 vurderinger)

Min bedømmelse:

Sauce med rejer til pasta

Let og lækker pastaret med rejer og blommetomater. Perfekt sommermad til hele familien.

Antal portioner
  • 400 g tørret hvid pasta, fx penne
  • 2 liter vand
  • 2 tsk groft salt
  • 400 g rejer i lage
  • 25 g smør eller andet fedtstof
  • 3 store fed hvidløg i skiver
  • 6 forårsløg i 2 cm stykker
  • ½ liter Karolines Køkken® Let Mornaysauce
  • 500 g små blommetomater i halve - eller hele cherrytomater
  • 2 dl hakket frisk bredbladet persille
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Kom pastaen i en gryde med kogende vand tilsat salt. Kog pastaen 8-10 min. til den er mør uden at være blød. Lad pastaen dryppe af i et dørslag.

Lad imens rejerne dryppe af i en sigte. Smelt smørret i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits hvidløg og forårsløg i ca. 1 min. Tilsæt ostesauce og tomater og bring det i kog. Tag gryden af varmen. Vend rejer, persille, salt og peber i saucen og smag til. Læg pasta og sauce med rejer lagvis i en varm skål. Server straks.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11450 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,5 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 20 %
Print