Sauce med rejer til pasta

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(17 vurderinger)

30 min

Let og lækker pastaret med rejer og blommetomater. Perfekt sommermad til hele familien.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g tørret hvid pasta, fx penne
  • 2 liter vand
  • 2 tsk groft salt
  • 400 g rejer i lage
  • 25 g smør eller andet fedtstof
  • 3 store fed hvidløg i skiver
  • 6 forårsløg i 2 cm stykker
  • ½ liter Karolines Køkken® Let Mornaysauce Let Mornaysauce
  • 500 g små blommetomater i halve - eller hele cherrytomater
  • 2 dl hakket frisk bredbladet persille
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom pastaen i en gryde med kogende vand tilsat salt. Kog pastaen 8-10 min. til den er mør uden at være blød. Lad pastaen dryppe af i et dørslag.

Lad imens rejerne dryppe af i en sigte. Smelt smørret i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits hvidløg og forårsløg i ca. 1 min. Tilsæt ostesauce og tomater og bring det i kog. Tag gryden af varmen. Vend rejer, persille, salt og peber i saucen og smag til. Læg pasta og sauce med rejer lagvis i en varm skål. Server straks.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11450 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,5 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 20 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag