Sauce med rejer til pasta

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(17 vurderinger)

30 min

Let og lækker pastaret med rejer og blommetomater. Perfekt sommermad til hele familien.

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g tørret hvid pasta, fx penne
  • 2 liter vand
  • 2 tsk groft salt
  • 400 g rejer i lage
  • 25 g smør eller andet fedtstof
  • 3 store fed hvidløg i skiver
  • 6 forårsløg i 2 cm stykker
  • ½ liter Karolines Køkken® Let Mornaysauce Let Mornaysauce
  • 500 g små blommetomater i halve - eller hele cherrytomater
  • 2 dl hakket frisk bredbladet persille
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom pastaen i en gryde med kogende vand tilsat salt. Kog pastaen 8-10 min. til den er mør uden at være blød. Lad pastaen dryppe af i et dørslag.

Lad imens rejerne dryppe af i en sigte. Smelt smørret i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits hvidløg og forårsløg i ca. 1 min. Tilsæt ostesauce og tomater og bring det i kog. Tag gryden af varmen. Vend rejer, persille, salt og peber i saucen og smag til. Læg pasta og sauce med rejer lagvis i en varm skål. Server straks.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11450 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,5 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 20 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: