Savojkålssalat med æbler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Denne fine kålsalat gør det let at få kål med i hverdagsretterne.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær de groveste stilke af kålen og kasser dem. Snit kålen i meget fine strimler. Skyl kålstrimlerne og slyng dem tørre i en salatslynge. Vend kålen med salt. Lad den trække i ca. 10 min. Vend derefter æble, ost, soltørrede tomater og chili i. Smag til.

Server evt. salaten som tilbehør til grillet kød, fx spareribs.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3300 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,4 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: