Savojkålssalat med æbler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Denne fine kålsalat gør det let at få kål med i hverdagsretterne.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær de groveste stilke af kålen og kasser dem. Snit kålen i meget fine strimler. Skyl kålstrimlerne og slyng dem tørre i en salatslynge. Vend kålen med salt. Lad den trække i ca. 10 min. Vend derefter æble, ost, soltørrede tomater og chili i. Smag til.

Server evt. salaten som tilbehør til grillet kød, fx spareribs.

Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3300 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,4 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 27 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag