Savojkålssalat med æbler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Denne fine kålsalat gør det let at få kål med i hverdagsretterne.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær de groveste stilke af kålen og kasser dem. Snit kålen i meget fine strimler. Skyl kålstrimlerne og slyng dem tørre i en salatslynge. Vend kålen med salt. Lad den trække i ca. 10 min. Vend derefter æble, ost, soltørrede tomater og chili i. Smag til.

Server evt. salaten som tilbehør til grillet kød, fx spareribs.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3300 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,4 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 27 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag