Savojkålssalat med æbler

Bedømmelse

(0 vurderinger)

30 min

Denne fine kålsalat gør det let at få kål med i hverdagsretterne.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær de groveste stilke af kålen og kasser dem. Snit kålen i meget fine strimler. Skyl kålstrimlerne og slyng dem tørre i en salatslynge. Vend kålen med salt. Lad den trække i ca. 10 min. Vend derefter æble, ost, soltørrede tomater og chili i. Smag til.

Server evt. salaten som tilbehør til grillet kød, fx spareribs.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3300 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,4 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 27 %

Print