Savojkålsspaghetti med hvidløgstopping

Savojkålsspaghetti med hvidløgstopping

Hovedret

Hvad med at prøve et alternativ til spaghetti og kødsauce. Her er spaghettien vendt med savojkål. Og det hakkede oksekød bliver stegt sammen med persillerødder, tørrede abrikoser og rosiner.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9353 kJ / 2236 kcal

Næringsindhold pr. 100g

483 kJ / 115 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,8 g
Protein: 26,1 % 7,4 g
Kulhydrat: 53 % 15,1 g
Fedt: 20,9 % 2,7 g
Relateret video
Sådan koger du pasta

Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.

Ingredienser