Schweizisk mysli vendt med yoghurt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

15 min

Korn, frugt og nødder vendt med yoghurt - også kaldet birchermysli. Kan laves aftenen før og stilles på køl - så er der nem morgenmad.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg rosinerne i en skål og kom kogende vand henover. Lad rosinerne trække i ca. 5 min. og hæld vandet fra. Vend dem sammen med de øvrige ingredienser. Lad myslien trække i 5 min. og server.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 13230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 66 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: