Schweizisk mysli vendt med yoghurt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

15 min

Korn, frugt og nødder vendt med yoghurt - også kaldet birchermysli. Kan laves aftenen før og stilles på køl - så er der nem morgenmad.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg rosinerne i en skål og kom kogende vand henover. Lad rosinerne trække i ca. 5 min. og hæld vandet fra. Vend dem sammen med de øvrige ingredienser. Lad myslien trække i 5 min. og server.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 13230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 66 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: