Schweizisk mysli vendt med yoghurt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

15 min

Korn, frugt og nødder vendt med yoghurt - også kaldet birchermysli. Kan laves aftenen før og stilles på køl - så er der nem morgenmad.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg rosinerne i en skål og kom kogende vand henover. Lad rosinerne trække i ca. 5 min. og hæld vandet fra. Vend dem sammen med de øvrige ingredienser. Lad myslien trække i 5 min. og server.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 13230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 66 %
  • Fedt: 25 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: