Sellerihummus med wasabi og æblecidereddike

Bedømmelse

(0 vurderinger)

60+ min

Cremet og blød dip af selleri med et stærkt touts af wasabi "japansk peberod"

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • karse

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg knoldsellerien på alufolie på en bageplade og fordel olie og salt herpå. Pak alufolien godt omkring knoldsellerien og bag den midt i ovnen til den er mør. Lad den køle helt af og del den i mindre stykker. Kom dem i en foodprocessor og blend et øjeblik til de er let mosede. Tilsæt yoghurt, wasabi og eddike og blend til blandingen er helt glat. Smag til.

Anret sellerihummusen i en skål og pynt med karse.

Bagetid

Ca. 2 timer ved 200° - varmluft.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 1490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,3 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 57 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: