Sellerihummus med wasabi og æblecidereddike

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Cremet og blød dip af selleri med et stærkt touts af wasabi "japansk peberod"

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • karse

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg knoldsellerien på alufolie på en bageplade og fordel olie og salt herpå. Pak alufolien godt omkring knoldsellerien og bag den midt i ovnen til den er mør. Lad den køle helt af og del den i mindre stykker. Kom dem i en foodprocessor og blend et øjeblik til de er let mosede. Tilsæt yoghurt, wasabi og eddike og blend til blandingen er helt glat. Smag til.

Anret sellerihummusen i en skål og pynt med karse.

Bagetid

Ca. 2 timer ved 200° - varmluft.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 1490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,3 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 57 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: