Sellerihummus med wasabi og æblecidereddike

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Cremet og blød dip af selleri med et stærkt touts af wasabi "japansk peberod"

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • karse

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg knoldsellerien på alufolie på en bageplade og fordel olie og salt herpå. Pak alufolien godt omkring knoldsellerien og bag den midt i ovnen til den er mør. Lad den køle helt af og del den i mindre stykker. Kom dem i en foodprocessor og blend et øjeblik til de er let mosede. Tilsæt yoghurt, wasabi og eddike og blend til blandingen er helt glat. Smag til.

Anret sellerihummusen i en skål og pynt med karse.

Bagetid

Ca. 2 timer ved 200° - varmluft.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 1490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,3 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 57 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: