Sellerihummus med wasabi og æblecidereddike

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Cremet og blød dip af selleri med et stærkt touts af wasabi "japansk peberod"

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • karse

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg knoldsellerien på alufolie på en bageplade og fordel olie og salt herpå. Pak alufolien godt omkring knoldsellerien og bag den midt i ovnen til den er mør. Lad den køle helt af og del den i mindre stykker. Kom dem i en foodprocessor og blend et øjeblik til de er let mosede. Tilsæt yoghurt, wasabi og eddike og blend til blandingen er helt glat. Smag til.

Anret sellerihummusen i en skål og pynt med karse.

Bagetid

Ca. 2 timer ved 200° - varmluft.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 1490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,3 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 57 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag