Sellerihummus med wasabi og æblecidereddike
60+ min

Sellerihummus med wasabi og æblecidereddike

Cremet og blød dip af selleri med et stærkt touts af wasabi "japansk peberod"
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Sellerihummus med wasabi og æblecidereddike

Cremet og blød dip af selleri med et stærkt touts af wasabi "japansk peberod"

Antal portioner

Pynt

  • karse

Fremgangsmåde:

Læg knoldsellerien på alufolie på en bageplade og fordel olie og salt herpå. Pak alufolien godt omkring knoldsellerien og bag den midt i ovnen til den er mør. Lad den køle helt af og del den i mindre stykker. Kom dem i en foodprocessor og blend et øjeblik til de er let mosede. Tilsæt yoghurt, wasabi og eddike og blend til blandingen er helt glat. Smag til.

Anret sellerihummusen i en skål og pynt med karse.

Bagetid

Ca. 2 timer ved 200° - varmluft.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 1490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,3 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 57 %
Print