Hummus med yoghurt

Hummus med yoghurt

15 min
En cremet hummus med kikærter, yoghurt og rosmarin. En lækker dip til fx snackgrønt.

Sådan gør du

Hummus
  • Blend kikærter, yoghurt, hvidløg og rosmarin til en cremet hummus, fx med en stavblender.
  • Smag til og pynt med olie, rosmarin, paprika og oliven.
Energiindhold for hele retten:

2414 kJ / 577 kcal

Næringsindhold pr. 100g

464 kJ / 111 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 4,3 g
Protein: 17,2 % 4,7 g
Kulhydrat: 39,8 % 10,9 g
Fedt: 43 % 5,4 g

Ingredienser

Hummus
1 dåse Skyllede, afdryppede kikærter i lage
1 dl Græsk yoghurt
1 Stort fed hvidløg
½ tsk Groft salt
1 tsk Finthakket frisk rosmarin
1 spsk Rapsolie
Pynt
Finthakkede frisk rosmarin
Mild paprika
Sorte oliven