Hummus med yoghurt

Hummus med yoghurt

15 min
En cremet hummus med kikærter, yoghurt og rosmarin. En lækker dip til fx snackgrønt.

Sådan gør du

Hummus
  • Blend kikærter, yoghurt, hvidløg og rosmarin til en cremet hummus, fx med en stavblender.
  • Smag til og pynt med olie, rosmarin, paprika og oliven.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2465 kJ / 589 kcal

Næringsindhold pr. 100g

474 kJ / 113 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 4,3 g
Protein: 18,6 % 5,2 g
Kulhydrat: 39,3 % 11 g
Fedt: 42,1 % 5,4 g

Ingredienser

Hummus
Skyllede, afdryppede kikærter i saltlage
1 dåse
1 dl
Stort fed hvidløg
1
Groft salt
½ tsk
Finthakkede frisk rosmarin
1 tsk
Rapsolie
1 spsk
Pynt
Finthakkede frisk rosmarin
Mild paprika
Sorte oliven