Smørrebrød med tomatcarpaccio og salatostgremolata
15 min
•
&format=webp)
Lækkert vegetarisk smørrebrød, der bryder med de traditionelle af slagsen. Lad dig gerne friste, for dette smørrebrød er friskt, sprødt og lækkert på sin helt egen måde. Måske dette nye smørrebrød bliver din favorit?
Ingredienser
Salatostgremolata
100 g
Salatost i tern
|
|
---|---|
1 dl
Finthakket bredbladet persille
|
|
1 dl
Hakkede mandler (ca. 50 g)
|
|
1 spsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
4 skiver
Rugbrød
|
|
---|---|
100 g
Hummus, fx rødbedehummus
|
|
100 g
Cherrytomater i meget tynde skiver
|
|
Ærteskud
|
|
Sort flagesalt
|
Sådan gør du
Salatostgremolata
Du kan også bruge pesto, smør, mayonnaise eller lignende i stedet for hummus.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
5136 kJ / 1227 kcal
Næringsindhold pr. 100g
839 kJ / 200 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 6,9 g |
Protein: | 11,5 % | 5,7 g |
Kulhydrat: | 40,7 % | 20,1 g |
Fedt: | 47,8 % | 10,8 g |
