Selleripostej
                                
                                    1 time 15 min
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbejdstid:  30 min
                                
                        
                
                    •
                    
            
        &format=webp) 
    Selleripostej er velsmagene og nem aftensmad til en af de grønne, kødfrie dage. Når først selleripostejen er i ovnen passer den sig selv, og du har tid til at lave den farverige tomatsalat....og slappe lidt af.....måske! Selleripostej er en af de retter, mange taler om, men ikke så tit får lavet - synd, for det er en virkelig velsmagende ret, som både fungerer varm og kold.
Ingredienser
Selleripostej
| 
                                            
                                                    400 g
                                                Hytteost
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    2 spsk
                                                Hvedemel
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    200 g
                                                Fintrevet knoldselleri
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    2
                                                Hakkede løg (ca. 150 g)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    4 spsk
                                                Hakket persille
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    4
                                                Æg
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    
                                                Friskkværnet peber
                                            
                                     | 
Tomatsalat
| 
                                            
                                                    400 g
                                                Cherrytomater i halve
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    100 g
                                                Soltørrede abrikoser i tynde strimler
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    2
                                                Finthakkede rødløg (ca. 100 g)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    3 spsk
                                                Hakket persille
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    ½ tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1½ spsk
                                                Rapsolie
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 tsk
                                                Hvid balsamicoeddike
                                            
                                     | 
Tilbehør
| 
                                            
                                                    
                                                Ristet rugbrød
                                            
                                     | 
|---|
Sådan gør du
Selleripostej
Tomatsalat
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
414 kJ / 99 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,6 g | 
| Protein: | 5,4 g | 
| Fedt: | 3 g | 
| Kulhydrat: | 12,4 g | 
            Relateret video
            Sådan snitter du løg
            
    Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    