Selleripostej
1 time 15 min
•
Arbejdstid: 30 min
•
&format=webp)
Selleripostej er velsmagene og nem aftensmad til en af de grønne, kødfrie dage. Når først selleripostejen er i ovnen passer den sig selv, og du har tid til at lave den farverige tomatsalat....og slappe lidt af.....måske! Selleripostej er en af de retter, mange taler om, men ikke så tit får lavet - synd, for det er en virkelig velsmagende ret, som både fungerer varm og kold.
Ingredienser
Selleripostej
400 g
Hytteost
|
|
---|---|
2 spsk
Hvedemel
|
|
200 g
Fintrevet knoldselleri
|
|
2
Hakkede løg (ca. 150 g)
|
|
4 spsk
Hakket persille
|
|
4
Æg
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Tomatsalat
400 g
Cherrytomater i halve
|
|
---|---|
100 g
Soltørrede abrikoser i tynde strimler
|
|
2
Finthakkede rødløg (ca. 100 g)
|
|
3 spsk
Hakket persille
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1½ spsk
Rapsolie
|
|
1 tsk
Hvid balsamicoeddike
|
Tilbehør
Ristet rugbrød
|
---|
Sådan gør du
Selleripostej
Tomatsalat
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7784 kJ / 1860 kcal
Næringsindhold pr. 100g
414 kJ / 99 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,6 g |
Protein: | 22,1 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 51,1 % | 12,4 g |
Fedt: | 26,8 % | 3 g |
Relateret video
Sådan snitter du løg
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
