Ca. 55 min. ved 200° - traditionel ovn.
7801 kJ / 1864 kcal
415 kJ / 99 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,6 g |
Protein: | 22,1 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 51,2 % | 12,5 g |
Fedt: | 26,7 % | 3 g |
Her er en anden velsmagende postej til ugens grønne dag.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
400 g
Hytteost
|
|
---|---|
2 spsk
Hvedemel
|
|
200 g
Fintrevet knoldselleri
|
|
2
Hakkede løg (ca. 150 g)
|
|
4 spsk
Hakket frisk kruspersille
|
|
4
Æg
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
400 g
Cherrytomater i halve
|
|
---|---|
100 g
Soltørrede abrikoser i tynde strimler
|
|
2
Finthakkede rødløg (ca. 100 g)
|
|
3 spsk
Hakket kruspersille
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1½ spsk
Rapsolie
|
|
1 tsk
Hvid balsamicoeddike
|
250 g
Ristet rugbrød
|
---|