Sellerisalat til and

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

1 timer

Selleri indeholder masser af gode grove kostfibre, C- og K-vitamin og B6 samt mineralet kalium.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 liter kogende vand
  • 200 g knoldselleri i tynde stave
  • 3 dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18% Cremefraiche 18%
  • 1 spsk dijonsennep
  • 2 tsk honning
  • 2 tsk friskpresset citronsaft
  • 1¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 8 stilke bladselleri i tynde skiver
  • ¾ liter radicchiosalat i tynde strimler
  • 1 potte brøndkarse i buketter

Hertil

  • 3 stegt andebryster (ca. 900 g)
  • 300 g landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld det kogende vand over selleristavene og lad dem stå i ca. 5 min. Lad sellerien dryppe af i en sigte. Vend fraiche, sennep, honning, citronsaft, salt og peber sammen. Vend selleristave og bladselleri i. Stil sellerisalaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Ved serveringen

Fordel radicchiosalaten i et fad. Læg herpå sellerisalaten og pynt med brøndkarse.

Tip

I stedet for sennep og honning kan man bruge 4 tsk dijonsennep med honning (færdigkøbt).

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 20330 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,4 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 13 %
  • Fedt: 75 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde:

Vin match

Zinfandel Californien, USA

Andekød ledsages bedst af en vin med sødme, og til denne ret vil det fungere rigtig godt med en rødvin på zinfandel-druen Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til and