Selleristave med blåskimmelost og lufttørret skinke - Opskrifter - Arla

Selleristave med blåskimmelost og lufttørret skinke

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

15 min

Lækker og dekorativ snack. Server den som en aperitif før maden.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Del selleristilkene. Mos skimmelosten med en gaffel og bland med letmælk. Smag til med salt og peber. Fordel osteblandingen på selleristavene og vikl skinken rundt om dem. Server som aperitif før maden.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,1 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 59 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Riesling Mosel, Tyskland

Halvtør hvidvin på riesling-druen vil favne både blåskimmelost og salt skinke. En riesling spätlese fra Mosel er bedste bud Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til asparges