Selleristave med blåskimmelost og lufttørret skinke

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

15 min

Lækker og dekorativ snack. Server den som en aperitif før maden.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Del selleristilkene. Mos skimmelosten med en gaffel og bland med letmælk. Smag til med salt og peber. Fordel osteblandingen på selleristavene og vikl skinken rundt om dem. Server som aperitif før maden.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,1 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 59 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Riesling Mosel, Tyskland

Halvtør hvidvin på riesling-druen vil favne både blåskimmelost og salt skinke. En riesling spätlese fra Mosel er bedste bud Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til asparges