Sirupskage med smør
1 time 5 min
•
Sirupskagen bliver kun bedre efter et par dage. Den serveres i skiver smurt med koldt smør.
Ingredienser
|
2
Æg
|
|
|---|---|
|
250 g
Sukker (ca. 3 dl)
|
|
|
125 g
Smør
|
|
|
250 g
Sirup (ca. 1¾ dl)
|
|
|
2 tsk
Stødt kanel
|
|
|
1½ tsk
Stødt nellike
|
|
|
½ tsk
Stødt kardemomme
|
|
|
½ tsk
Stødt ingefær
|
|
|
½ tsk
Natron
|
|
|
350 g
Hvedemel (ca. 6 dl)
|
|
|
1¼ dl
Kærnemælk
|
Tilbehør
|
175 g
Koldt smør
|
|---|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1627 kJ / 389 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,2 g |
| Protein: | 3,5 g |
| Fedt: | 18,8 g |
| Kulhydrat: | 51,3 g |