Har du lyst til at prøve en anden rigtig mormorklassisker?
Du kan bruge bagepapir i formen, i stedet for at smøre den. Sørg for at bagepapiret ligger glat i formen, hvis du vil have et fint stramt snit, når kagen er bagt.
Sådan kan du lave marmorkage: Bland 1½ spsk kakao i halvdelen af dejen, så du har en mørk og en lys dej. Fordel den mørke dej i 2 sandkageforme og fordel derefter den lyse dej i formene. Rør forsigtigt rundt med en gaffel så den mørke og lyse dej blander sig og der fremkommer et mønster.
16805 kJ / 4016 kcal
1736 kJ / 415 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 5,2 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 44,6 % | 45,5 g |
Fedt: | 50,2 % | 23,6 g |