Skindstegt sejfilet på risotto
45 min
•
Velsmagende italiensk klassiker - så bliver det en leg at spise fisk to gange om ugen.
Ingredienser
Risotto
|
2½ dl
Risottoris (ca. 200 g)
|
|
|---|---|
|
25 g
Smør
|
|
|
4
Grofthakkede løg (ca. 300 g)
|
|
|
3
Små knuste fed hvidløg
|
|
|
3
Laurbærblade
|
|
|
2 dl
Hvidvin
|
|
|
8 dl
Fiskebouillon eller -fond
|
|
600 g
Frisk sejfilet eller torsk med skind
|
|
|---|---|
|
15 g
Smør
|
|
½ bundt
Grofthakket bredbladet persille
|
|
|---|---|
|
¼ bundt
Finthakkede forårsløg (ca. 25 g)
|
|
|
½ dl
Creme fraiche
|
|
|
50 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Pynt
|
Friske krydderurter, fx koriander, bredbladet persille m.fl.
|
|---|
Sådan gør du
Risotto
Sejfilet
Bagetid
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
383 kJ / 92 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,5 g |
| Protein: | 7,1 g |
| Fedt: | 3 g |
| Kulhydrat: | 8,9 g |