Skinkebrød
1 time 5 min
Fryseegnet
•
Lækre brød med pikant skinkefyld - velegnede til madpakken.
Ingredienser
Dej
|
25 g
Gær
|
|
|---|---|
|
1½ dl
Vand - lillefingervarmt
|
|
|
½ spsk
Rapsolie
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
125 g
Hvedemel (ca. 4½ dl)
|
|
|
125 g
Hvid hvedemel
|
Fyld
|
200 g
Pikant flødeost
|
|
|---|---|
|
150 g
Kogt røget skinke i strimler
|
|
|
1 dl
Fintsnittet purløg
|
|
|
1 spsk
Hakkede oreganoblade
|
|
|
1 spsk
Hakkede timianblade
|
Pensling
|
Sammenpisket æg
|
|---|
Salat
|
1 liter
Hovedsalat i grove stykker
|
|
|---|---|
|
12
Små blommetomater på stilk
|
|
|
¾ bundt
Forårsløg (ca. 75 g)
|
|
|
¼
Agurk
|
Sådan gør du
Dej
Fyld
Salat
Bagetid
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Skinkebrød kan serveres som natmad eller et lunt mellemmåltid. Skinkebrød kan også serveres som et let aftensmåltid med en fyldig salat til. Og er der rester så brug dem i madpakken.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
369 kJ / 88 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,8 g |
| Protein: | 4,2 g |
| Fedt: | 3,5 g |
| Kulhydrat: | 9,9 g |