Skinkebruschetta med rødbedetzatziki

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Rødbede, hvid ost og yoghurt; godt og frisk til røget, koldt kød.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Riv rødbeder og løg groft. Smuldr osten og bland det hele sammen med yoghurten. Smag til med salt og peber. Steg brødskiverne gyldne i smørret.

Ved servering: Kom skinken på brødet med en skefuld rødbedetzatziki over.

Rødbedetzatziki smager også godt til kalkun, røget kød og pølser.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6430 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,4 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 49 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Riesling Mosel, Tyskland

Her skal der syre og frugtsødme på bordet, og det finder man i en oversøisk sauvignon blanc. Kan du finde en fadlagret version, så tag den (ses sjældent!). Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til asparges

Andre gode forslag