

Skinkebruschetta med rødbedetzatziki
30 min
Rødbede, hvid ost og yoghurt; godt og frisk til røget, koldt kød.
Ingredienser
Antal portioner
- 6 syltede rødbeder
- ½ rødløg
-
100 g Karolines Køkken® Klassisk Salatost i tern
-
2 dl Arla A38® naturel 1,5%
- groft salt
- friskkværnet peber
- 4 skiver toastbrød
- 2 spsk smør
- 8 skiver kogt røget skinke
Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000
Sådan gør du
Sådan gør du
Riv rødbeder og løg groft. Smuldr osten og bland det hele sammen med yoghurten. Smag til med salt og peber. Steg brødskiverne gyldne i smørret.
Ved servering: Kom skinken på brødet med en skefuld rødbedetzatziki over.
Rødbedetzatziki smager også godt til kalkun, røget kød og pølser.
Næringsindhold
- Energiindhold for hele retten: 6430 kJ
- Energifordeling:
- Fiber: 12,4 g
- Protein: 16 %
- Kulhydrat: 35 %
- Fedt: 49 %
Vin match
Riesling Mosel, Tyskland
Her skal der syre og frugtsødme på bordet, og det finder man i en oversøisk sauvignon blanc. Kan du finde en fadlagret version, så tag den (ses sjældent!). Kilde: Martin Nordkvist
Læs også om vin til asparges