Skinkebruschetta med rødbedetzatziki

Bedømmelse

(0 vurderinger)

30 min

Rødbede, hvid ost og yoghurt; godt og frisk til røget, koldt kød.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Riv rødbeder og løg groft. Smuldr osten og bland det hele sammen med yoghurten. Smag til med salt og peber. Steg brødskiverne gyldne i smørret.

Ved servering: Kom skinken på brødet med en skefuld rødbedetzatziki over.

Rødbedetzatziki smager også godt til kalkun, røget kød og pølser.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6430 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,4 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 49 %

Print

Kilde:

Vin match

Riesling Mosel, Tyskland

Her skal der syre og frugtsødme på bordet, og det finder man i en oversøisk sauvignon blanc. Kan du finde en fadlagret version, så tag den (ses sjældent!). Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til asparges