Er du glad for krydret mad, så kan du spice bønnemosen op med flere krydderier og/eller mere chili - og du kan vælge en salsa med den styrke du bedst kan lide.
10831 kJ / 2589 kcal
509 kJ / 122 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,6 g |
Protein: | 16,7 % | 5 g |
Kulhydrat: | 50 % | 15 g |
Fedt: | 33,3 % | 4,6 g |
Her endnu en herlig mexicansk inspireret ret.
Har du prøvet Tortilla Wrap trenden endnu? Perfekt som lækker frokost til hjemmekontoret eller hjemmeskolen. Her er et par bud på varianter af wraptrenden: Pesto, mild ost, salat, tomat og bacon Smøreost, laks, spinatblade, avocado og løg Rødbedehummus, kyllingesticks, ruccola, rød peber, hytteost Parmaskinke, salat, løg, sennep og mild ost Klip wrappen halvt over, læg fyld på, fold og varm i toastjern, sandwichgrill, på panden eller på anden måde.
1 dåse
Skyllede, afdryppede cannellinibønner (ca. 240 g)
|
|
---|---|
1½ spsk
Friskpresset limesaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
2
Røde peberfrugter i lange strimler (ca. 300 g)
|
|
---|---|
1
Grøn squash i lange strimler (ca. 200 g)
|
|
2
Løg i både (ca. 100 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
250 g
Tomater i tern
|
|
---|---|
¼ tsk
Groft salt
|
|
250 g
Salatost
|
|
6
Store fuldkornstortillaer (ca. 370 g)
|
|
2 dl
Tomatsalsa
|
|
100 g
Hjertesalat i strimler
|
|
3 dl
Frisk koriander
|