Skinkeburritos med hytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Tortilla - burrito er det spansk eller mexikansk?? De er lækre uanset hvad.

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g skinke- eller wokstrimler
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 finthakkede røde chilipebre - uden frø og vægge (ca. 2 spsk)
  • 1 lille finthakket fed hvidløg
  • 3 grønne peberfrugter i strimler (ca. 375 g)
  • 4 fintsnittede forårsløg (ca. 75 g)

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Brun kødet af et par omgange i en varm wok (eller pande) med 1 spsk olie. Krydr med salt og peber og tag kødet op. Tør wokken af og tilsæt mere olie. Svits chili, hvidløg og peberfrugter i 5-10 min. Tilsæt det stegte kød og forårsløg og varm retten godt igennem.

Lun tortillaerne på en plade midt i ovnen. Anret fyldet i varme tortillas med lidt hytteost på hver og server straks.

Lune tortillas

3-5 min. ved 225° - traditionel ovn.

Tips

Server evt. 400 g tomatsalat til. Til børn kan chilien udelades.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8910 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,8 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: