Skinkeruller med mornaysauce
45 min

Skinkeruller med mornaysauce

Cremede porrer med skinke og mornaysauce er god som forret eller snack.
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Skinkeruller med mornaysauce

Cremede porrer med skinke og mornaysauce er god som forret eller snack.

Antal portioner

Tilbehør:

  • flutes

Fremgangsmåde:

Skær den lyse del af porrerne i 8 stykker, ca 10 cm lange. Kom porrestykkerne i kogende vand tilsat salt og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Hæld dem til afdrypning i en sigte. Læg porrestykkerne imellem to stykker køkkenrulle og pres forsigtigt den overskydende væde fra. Rul skinken om porrestykkerne og anbring dem i et smurt ovnfast fad (ca. 13 x 24 cm). Hæld MornaySauce over skinkerullerne og gratiner retten midt i ovnen.

Tip

Det grønne af porrerne kan anvendes til suppe.

Gratinering

Ca. 20 min. ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6670 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 39 %
Print

Vin match

Chardonnay Victoria, Australia

Fyldig, fadlagret hvidvin vil være bedst til denne ret med skinke, fx en oversøisk fadlagret chardonnay Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til kalv