Skinkeruller med mornaysauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

45 min

Cremede porrer med skinke og mornaysauce er god som forret eller snack.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør:

  • flute

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær den lyse del af porrerne i 8 stykker, ca 10 cm lange. Kom porrestykkerne i kogende vand tilsat salt og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Hæld dem til afdrypning i en sigte. Læg porrestykkerne imellem to stykker køkkenrulle og pres forsigtigt den overskydende væde fra. Rul skinken om porrestykkerne og anbring dem i et smurt ovnfast fad (ca. 13 x 24 cm). Hæld MornaySauce over skinkerullerne og gratiner retten midt i ovnen.

Tip

Det grønne af porrerne kan anvendes til suppe.

Gratinering

Ca. 20 min. ved 200°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6670 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 39 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Chardonnay Victoria, Australia

Fyldig, fadlagret hvidvin vil være bedst til denne ret med skinke, fx en oversøisk fadlagret chardonnay Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til kalv

Andre gode forslag