Skinkeruller med mornaysauce - Opskrifter - Arla

Skinkeruller med mornaysauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

Cremede porrer med skinke og mornaysauce er god som forret eller snack.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør:

  • flute

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær den lyse del af porrerne i 8 stykker, ca 10 cm lange. Kom porrestykkerne i kogende vand tilsat salt og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Hæld dem til afdrypning i en sigte. Læg porrestykkerne imellem to stykker køkkenrulle og pres forsigtigt den overskydende væde fra. Rul skinken om porrestykkerne og anbring dem i et smurt ovnfast fad (ca. 13 x 24 cm). Hæld MornaySauce over skinkerullerne og gratiner retten midt i ovnen.

Tip

Det grønne af porrerne kan anvendes til suppe.

Gratinering

Ca. 20 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6670 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 39 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Chardonnay Victoria, Australia

Fyldig, fadlagret hvidvin vil være bedst til denne ret med skinke, fx en oversøisk fadlagret chardonnay Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til kalv