13093 kJ / 3129 kcal
486 kJ / 116 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 21,9 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 45,7 % | 13,1 g |
Fedt: | 32,4 % | 4,3 g |
5 dl
Vand
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
320 g
Brune ris, parboiled (ca. 4 dl)
|
|
250 g
Skyllede grønkålsblade
|
1½ spsk
Hvedemel
|
|
---|---|
3 spsk
Dijonsennep
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
4 dl
Fraiche
|
|
15 g
Smør
|
|
3
Finthakkede løg (ca. 200 g)
|
|
1 dl
Vand
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
2
Røde æbler i tynde både (ca. 250 g)
|
|
50 g
Kapers - uden lage
|
4
Skinkeschnitzler (ca. 500 g)
|
|
---|---|
20 g
Smør
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|