13093 kJ / 3129 kcal
486 kJ / 116 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 21,9 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 45,7 % | 13,1 g |
Fedt: | 32,4 % | 4,3 g |
Vand
|
5 dl |
---|---|
Groft salt
|
1 tsk |
Brune ris, parboiled (ca. 4 dl)
|
320 g |
Skyllede grønkålsblade
|
250 g |
Hvedemel
|
1½ spsk |
---|---|
Dijonsennep
|
3 spsk |
Friskpresset citronsaft
|
1 spsk |
Fraiche
|
4 dl |
Smør
|
15 g |
Finthakkede zittauerløg (ca. 200 g)
|
3 |
Vand
|
1 dl |
Groft salt
|
½ tsk |
Røde æbler i tynde både (ca. 250 g)
|
2 |
Kapers - uden lage
|
50 g |
Skinkeschnitzler (ca. 500 g)
|
4 |
---|---|
Smør
|
20 g |
Groft salt
|
½ tsk |
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
1 tsk |