Skovbærkoldskål
15 min
•
Skøn iskold koldskål med bær og sprød rugbrød. Lækker både som før og efterret - eller om eftermiddagen efter skole.
Ingredienser
|
5 dl
Yoghurt med skovbær
|
|
|---|---|
|
4 dl
Kærnemælk
|
|
|
1 spsk
Akaciehonning
|
|
|
1½ tsk
Citronskal (usprøjtet)
|
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
|
¼ tsk
Vaniljepulver
|
|
|
150 g
Frosne skovbær
|
|
240 g
Hårdristet mørkt rugbrød i små tern
|
|---|
Pynt
|
Citronmelisseblade
|
|---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan vende de nyristede rugbrødsstykker i lidt kanel.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
306 kJ / 73 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,9 g |
| Protein: | 3,7 g |
| Fedt: | 0,5 g |
| Kulhydrat: | 13,2 g |