Skyr med havtorn-brombærsirup

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

30 min

Havtorn kaldes også for nordens passionsfrugt. Bærret er lille gult og utroligt smukt med en både særpræget duft og smag.

Ingredienser

Antal portioner

Havtorn-brombærsirup

  • 1 dl ahornsirup
  • 75 g optøede havtorn
  • 100 g brombær

Sprøde rugflager

  • 50 g rugflager (ca. 1 dl)
  • 25 g smeltet smør
  • 1 spsk rørsukker

Sådan gør du

Sådan gør du

Havtorn-brombærsirup

Kom ahornsiruppen i en lille gryde og kog den uden låg i ca. 8 min. eller til der er ca. ½ dl tilbage. Tag gryden af varmen og kom havtorn og brombær i. Vend forsigtigt rundt og lad siruppen køle af.

Sprøde rugflager

Vend rugflager, smør og sukker godt sammen. Kom rugflagerne på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen - rør af og til. Lad de sprøde rugflager køle helt af.

Anret skyr i små skåle og hæld havtorn-brombærsirup over lige inden serveringen.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 200° - tradtionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5390 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,3 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 60 %
  • Fedt: 19 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: